CRA Fall Brawl

Below is schedule and information from the 2016 event, schedule subject to change for 2017 event!

Adults are $20, Kids ages 5-12 are only $5, Kids 4 and younger are FREE!

 

ARCA/CRA Super Series Powered by JEGS (Race #13)
JEGS/CRA All-Stars Tour Presented by Chevrolet Performance (Race #11)
Vore’s Welding CRA Late Model Sportsman Series Powered by JEGS (Race #9)
Stealth Trailers CRA Street Stock Series Powered by JEGS (Race #11)

 

Schedule of Events for Saturday, September 24th

8:30a.m. – Pit Office Window Opens
9:00a.m. – Pit Gates Open
11:45a.m. – CRA Drivers Meetings
12:15p.m. – Haulers Removed From Infield

12:30p.m. – Practice Begins
12:30p.m. – ARCA/CRA Super Series (45 Minutes)
1:15p.m. – CRA Late Model Sportsman Series (20 Minutes)
1:35p.m. – JEGS/CRA All-Stars Tour (45 Minutes)
2:20p.m. – CRA Street Stock Series (20 Minutes)
2:40p.m. – Vore’s Compact Touring Series (20 Minutes)

12:15 – BREAK (15 Minutes)

3:15p.m. – ARCA/CRA Super Series (30 Minutes)
3:45p.m. – CRA Late Model Sportsman Series / Group Qualifying (20 Minutes)
4:05p.m. – JEGS/CRA All-Stars Tour (30 Minutes)
4:35p.m. – CRA Street Stock Series / Group Qualifying (20 Minutes)
4:55p.m. – Vore’s Compact Touring Series / Group Qualifying (20 Minutes)
5:15p.m. – BREAK

5:30p.m. – Qualifying
EDCO Welding Qualifying (ARCA/CRA Super Series)
Boyne Machine Company Qualifying (JEGS/CRA All-Stars Tour)

 

Schedule of Events for Sunday, September 25th
9:00a.m. – Pit Gates Open
10:30a.m. – Chapel Service
11:00a.m. – CRA Drivers Meetings
12:00p.m. – Autograph Session

 

12:55p.m. – Pre-Race Ceremonies/Invocation/National Anthem
1:00p.m. – Racing Begins
Last Chance Race(s) (If Needed)
Fall Brawl 40 (CRA Late Model Sportsman Series)
Fall Brawl 100 Presented by JEGS.com (JEGS/CRA All-Stars Tour)
Fall Brawl 30 (Vore’s Compact Touring Series)
Fall Brawl 100 (ARCA/CRA Super Series)
Fall Brawl 40 (CRA Street Stock Series)

 

(NOTE Schedule Subject to Change at the Discretion of CRA and Lucas Oil Raceway Officials)